E-Handeln växer och växer

Och det är inte bara E-handel som växer det gör också online handel då det är ett uttryck för samma sak. Nu har även Kvalitetskatalog uppmärksammat Online Handel med en egen sida vilket kan tas som ett tydligt exempel på, just det - kvalitet. :)

Vi är ett gäng som har hjälpt varandra med sidorna på n.nu. Min egna sida är en av de sämsta men lik förbaskat så är det in 10 topp på sitt begrepp "whey" bytte i dagarna till ett eget url proteinwhey och håller fortfarande en tydlig topp 10 placering. Vad kan jag säga annat än att den som gör en bra sida och följer råden sannolikt kommer att länka mycket högt på sina begrepp till den grupp de vänder sig (förutsatt att innehållet är relevant för målgruppen förstås). Detta är den sida som försökt få framåt med mest trix och fix. Vad de har lärt mig är att det ändå är relativt enkelt att få fram tillfälliga resultat men att värdet av en välbyggd sida på en välbyggd plattform som n.nu förefaller stå sig över tid.

En annan valde att försöka ranka på hälsokostbutik, vilket blev halsokostbutik.n.nu och sedemera hälsokostbutik.se den sidan kommer idag på 5:e plats vid en googling och här har vi en hel del hälsokostbutiker online att slåss om uppmärksamheten med.

De mer bisarra i positiv mening resultaten kommer från våra två tuppar som ligger och tävlar med varandra om topplatsen på begreppen online handel - Handel online, vilket har lett till att hemsidorna Handel online respektive online handel skapades.

Online Handel ger idag runt 85 miljoner söksvar vid en googling. sidan ligger nu på andra plats. Handel online har idag runt 63 miljoner svar vid när man söker och ligger på plats 3.

Sammanfattningsvis så är det lite svårt att inte ge n.nu högsta betyg, vart annars kan dessa resultat egentligen vara möjliga, jag är nog mer känd för att vara kritisk och återkommer gärna med saftig kritik, men någon sådan har till dags dato inte gått att få fram. Däremot måste jag konstatera att n.nu är ett verktyg där även en novis kan få en experts resultat. Jag har inte sett något liknande men är öppen för att det kan finns, kan någon berätta var?

Att inte behöva vara bilmekaniker för att ta sig fram i en bil ökar den allmänna färdbarheten i infrastrukturen och stärker den nåbara möjligheten att synas och göra sin röst hörd.

16 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)